۴ شهریور ۱۴۰۵، ۱۶:۴۲

فرماندار دشتی: فرهنگ باید پیوست همه اقدامات توسعه‌ای باشد

فرماندار دشتی: فرهنگ باید پیوست همه اقدامات توسعه‌ای باشد

بوشهر- فرماندار دشتی با تأکید بر اهمیت توسعه زیرساخت‌های فرهنگی گفت: توجه به فرهنگ در کنار اجرای طرح‌های عمرانی و خدماتی، ضرورتی اساسی است .

به گزارش خبرنگار مهر، رضا مقاتلی ظهر چهارشنبه در آئین بهره‌برداری از طرح توسعه و بازطراحی کتابخانه عمومی شهر شُنبه با تأکید بر اهمیت توسعه زیرساخت‌های فرهنگی، اظهار کرد: در کنار توجه به زیرساخت‌های عمرانی و خدماتی، فرهنگ باید پیوست همه اقدامات توسعه‌ای باشد و توسعه فضاهای فرهنگی از جمله کتابخانه‌های عمومی، نقش مهمی در تربیت و پرورش نیروی انسانی توانمند برای آینده کشور دارد.

رضا مقاتلی افزود: توسعه کتابخانه‌ها در شهرها، بخش‌ها و روستاها می‌تواند به تمرکززدایی از امکانات فرهنگی کمک کند و فرصت دسترسی عادلانه‌تر مردم به خدمات فرهنگی و آموزشی را فراهم آورد.

فرماندار دشتی با قدردانی از اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان، مسئولان شهرستان و بخش، شهرداری و شورای اسلامی شهر و دیگر مجموعه‌های مشارکت‌کننده در اجرای طرح، بهره‌برداری از کتابخانه حاج سیدعلی قمی را از پروژه‌های ارزشمند فرهنگی هفته دولت در شهرستان دشتی عنوان کرد.

مقاتلی با اشاره به ظرفیت‌های فرهنگی و علمی شهر شنبه، ابراز امیدواری کرد این فضای فرهنگی زمینه‌ای برای شکوفایی استعدادهای کودکان و نوجوانان منطقه فراهم کند و در آینده شاهد پرورش نخبگان علمی و فرهنگی از این منطقه باشیم.

کتابخانه عمومی حاج سیدعلی قمی شهر شنبه با بهره‌گیری از فضای توسعه‌یافته و امکانات به‌روزشده، اکنون با ظرفیت بیشتر آماده ارائه خدمات فرهنگی، آموزشی و کتابخانه‌ای به شهروندان، به‌ویژه کودکان و نوجوانان است.

در پایان این آئین از دست اندرکاران این پروژه با اهدای لوح سپاس تقدیر به عمل آمد.

کد مطلب 6928690

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha